Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Viltīgais zaķis ar Čedaras sieru

400 g jaukta maltā gaļa
200 g Čederas siers
200 g vārītais šķiņķis
1 cūkas fileja
olīveļļa

. Sieru un šķiņķi sagriež pēc iespējas sīkāk kubiņos.
2. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem.
3. Cūkas fileju attīra no plēvēm, noskalo un nosusina.
4. Malto gaļu samaisa ar sagriezto sieru un šķiņķi.
5. Garenu kēksa veidni (parasti izmantoju izmēru ~ 9 x 20 cm) izsmērē ar olīveļļu, liek iekšā pusi no maltās gaļas masas.
6. Uz maltās gaļas liek sagatavoto cūkas fileju, virsū - atlikušo maltās gaļas masu.
7. Virspusi apsmērē ar olīveļļu, liek cepeškrāsnī un cep ~ 40 minūtes.

Viltoto zaķi šādā versijā var ēst gan siltu, gan arī aukstu izmantot, piemēram, aukstajam galdam - ļoti labi izskatās, sagriezts šķēlēs, pie tam, pateicoties sieram, labi turas kopā.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vidēji vienā šokolādes batoniņā ir atrodamas 8 insektu kājas

Pasākumi

Klajā nāk filmas “RocknRolla” mūzikas izlase

Oktobra sākumā Latvijā izdevniecības “Universal Music” apgādā klajā nākusi jaunākās Gaja Ričija filmas “RocknRolla” mūzikas izlase, kurā ietverti režisora izvēlēti rokmūzikas...