Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Vīģes ar Parmas šķiņķi (antipasti)

8 svaigas vīģes
200 g Parmas šķiņķa
malti melnie pipari

Vīģes nomazgā, pārgriež uz pusēm. Parmas šķiņķi sagriež ļoti plānās šķēlītēs. Uz šķīvja kārto vīģu pusītes pārmaiņus ar šķiņķa šķēlītēm, kuras pārkaisa ar maltiem pipariem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Dirty Deal Teatro izrādes janvāra pirmajā pusē

Jauno gadu „Dirty Deal Teatro” sāk ar Latvijas kultūras koledžas studentes Lindas Kāpas diplomdarba izrādi „Aiz slēgtām durvīm”,  pēc  Žana Pola Sartra lugas motīviem....