Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Tomāti pildīti ar vistu un olām

8 stingri, vidēji tomāti
6 ĒK sasmalcinātas, vārītas vistas gaļas
2 olas
4 ĒK majonēzes
zaļumi
malti melnie pipari
sāls

Vistas gaļu novāra un sagriež nelielos gabaliņos. Olas cieti novāra. Vistas gaļu sajauc ar sarīvētām olām, majonēzi, smalki sagrieztām dillēm. Tomātiem nogriež cepurītes un ar tējkaroti uzmanīgi izņem mīkstumu, izgrebtajos tomātos iekaisa sāli, piparus un pilda ar vistas masu.
! Ja negribas mest laukā tomātus mīkstumus, tos apkaisa ar sāli, ieleik sietā, lai notek liekais šķidrums, tad sagriež un pievieno vistas masai!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Liene Šomase izdod kalendāru

Laba ziņa Lienes Šomases šarma un talanta cienītājiem – šonedēļ Jāņa Rozes grāmatveikalos, kā arī mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās veikalos nonāks 2009. gada kalendārs ar...