Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Teļa-dārzeņu tūtas

400 gr teļa cepeša
600 gr sakņu salātu
3 olas

Teļa cepeti sagriež plānās šķēlēs, izveido tūtas, piepilda ar salātiem, virsū uzliek olu ripiņu, saliek dziļā bļodā. Protams, teļa cepeša vietā var ņemt žāvētu šķiņķi.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemesriekstu eļļu tiek izmantota zemūdenēs, jo tā ir bez smaržas, līdz sasniedz 230 grādu temperatūra

Pasākumi

Pirmo reizi Latvijā koncertēs Andrea Bočelli

Ar vienīgo solokoncertu Baltijas valstīs 5. septembrī Mežaparka Lielajā estrādē viesosies viens no visu laiku izcilākajiem operdziedātājiem, pasaulslavenais tenors Andrea Bočelli (Andrea...