Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Teļa gaļas ligzdiņas

( 1 porciaji)
150 g teļa gaļa
1 ola
1/2 sīpols
1/2 burkāns
pētersīļa zaļumi
sāls pēc garšas
100 g majonēzes
zaļumi

Teļa gaļas mīkstumu (ciskas gabals) sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli, ietin tajā cieti vārītu olu, apsien ar diegu. Sagatavotos veltnīšus sakarsētā eļļā apcep, liek katliņā, pārlej pannas atvārījumu vai ūdeni, pievieno sasmalcinātus sīpolus, burkānus, pētersīļu zaļumus un sautē, līdz gaļa mīksta.
Atdzisušiem veltnīšiem noņem diegu, pārgriež šķērsām uz pusēm, sakārto traukā, pārlej ar majonēzi, grezno ar zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

"Very Cool People" klubā Sunny Melody

Piektdien, 31. jūlijā, klubā Sunny Melody ar koncertu uzstāsies jazz-funk grupa "Very Cool People".

Ieeja: 5Ls (ar flaijeriem 4 Ls, tas ir pieejams VCP profilā draugiem.lv...