Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Šķiņķa klimpas

1 neliela baltmaizīte
2 tējk. piena
40g margarīna
1 ēdamk. sīpolu(sasmalcināti)
1 ēdamk. pētersīļu(sasmalcināti)
125g šķiņķa(sakapāts)
1 naža gals kanēļa
1 ola
rīvmaize

Baltmaizi sagriež kubiciņos, sajauc ar pienu. Pannā liek sīpolus, pētersīļus un margarīnu, cep, līdz sīpoli mīksti. Noņem no uguns. Pievieno izmērcēto maizi, šķiņķi, kanēli un iekuļ olu. Maisa, kamēr maisījums ir līdzīgs mīklai, ja nepieciešams, pievieno rīvmaizi. No mīklas veido nelielas klimpas un liek vārošā ūdenī(vai arī buljonā) un vāra apmēram 8 minūtes.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

Ierakstu kompānija Onyx Records izveido mūzikas lapu Latvijas māksliniekiem un piedāvā dziesmas lejupielādēt par brīvu

Ir tapusi ierakstu kompānijas Onyx Records jauna mūzikas lapa, ar kuras palīdzību tiks dota iespēja mazāk pazīstamiem Latvijas mūziķiem pieteikt sevi plašākai sabiedrības auditorijai. ...