Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Pildīti āboli ar piedevām

3 āboli
50 gr šķiņķa
1 EK krējuma
sāls
pulverī sasmalcināts baziliks
zaļumi

Vidēja lieluma ābolus pārgriež uz pusītēm, ar karoti izdobj vidu. Ābolu pusītes vāra ne pārāk saldā marinādē (etiķis, cukurs, sāls), raugoties, lai tās neizšķīst. Pilda ar kubiņos sagrieztu šķiņķi, kas samaisīts ar biezu krējumu, pieliekot sāli, pulverī saberztu baziliku vai pipariem. Svaigu ābolu vietā var ņemt arī skābētus. Rotā ar zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vārīti dārzeņi satur tādu pašu daudzumu A vitamīna kā svaigi

Pasākumi

Sāks pārdot biļetes uz Mihaila Barišņikova dejas vakaru Latvijas Nacionālajā operā

Pirmdien, 24.novembrī, sāksies biļešu pārdošana uz divām Mihaila Barišņikova dejas izrādēm „Trīs Solo un Duets”, kas Latvijas Nacionālajā operā notiks 2. un 3. maijā plkst.19.00....