Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Maltas gaļas klaipiņi

500 g maltas liellopa gaļas
500 g maltas cūkgaļas
1 tase piena
1/2 tases sasmalcinātu sīpolu
2 baltmaizes šķēles
1 daiviņasasmalcināta ķiploka
1 naža gals melno piparu
3 šķēles sasmalcināta bekona
2 olas
1/3 tases rīvmaizes
1 sakults olbaltums
3/4 tases taukvielu
1 1/2 tases liellopa buljona
2 ēdamk. miltu
sāls

Gaļu, sīpolus, ķipolkus, sāli ( pēc garšas), bekonu, olas un rīvmaizi sajauc. Baltmaizi izmērcē pienā, izmaļ un pievieno maisījumam. Izveido divus klaipiņus. Liek ietaukotā pannā un apsmērē ar olbaltumu. Cep krāsnī, ik pa brīdim pievienojot mazliet buljona. Cep līdz gatavs.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Iemesls tam, ka medu ir tik viegli sagremot, ir tāds, ka to jau ir sagremojusi bite

Pasākumi

Mākslinieces LINDAS FREIBERGAS personālizstāde “IR LABI”

Studiju gados Latvijas Mākslas akadēmijā vārdi „ir labi” simbolizē jautājumu - vai šis mākslas darbs ir pietiekami labs dotajam uzdevumam, savukārt pēc studiju beigšanas - tā ir...