Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Gaļas veltnīši ar sieru

700 grami liellopu gaļas;
250 grami svaiga speķa ;
250 grami Rankas Valmieras vai Krievijas siera ;
20 grami ķimeņu ;
1 ķiploka daiviņa ;
sāls ;
pipari

Nogriež 3 centimetru biezu liellopu gaļas šķēli visa šķiņķa platumā
un izdauza ar gaļas āmuriņu. Sarīvē ar sāli, pipariem un ķiploku. Speķi sagriež plānās šķēlēs un noklāj ar tām visu gaļas šķēli. Vienā malā liek garos stienīšos sagrieztu sieru un pārkaisa ar ķimenēm. Gaļas šķēli satin veltnī, ietin folijā, apsien ar aukliņu. Liek cepties. Gatavu novieto zem sloga, atdzisušu sagriež šķēlēs.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja vīnogas ieliksiet mikroviļņu krāsnī, tās pārsprāgs

Pasākumi

„Bedwetters” klubā Depo

Piektdien, 31. jūlijā Vecrīgas klubā „Depo” 10. viesošanos Latvijās atzīmēs  igauņu grupa „Bedwetters”, koncertā uzstāsies arī pašmāju grupa „Pent-in dreams”.

Ieeja uz...