Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Liellopu gaļas rulete

1 kg liellopa muguras daļas
100 g sēņu
100 g sīpolu
100 g burkānu
100 g siera
15 g balzāmetiķa
15 g pētersīļu
5 g oregano jeb raudenes
2 ķiploku daiviņas
1 citrona sula

Dārzeņus un sēnes sagriež, pārlej 300 ml ūdens, kam pievienota viena citroan sula, balzāmetiķa un garšvielas, un liek sautēties. Gaļu sagriež horizontāli visā gabala garumā aptuveni cm biezuma šķēlēs. Izsautētos dārzeņus un sieru liek uz gaļas šķēles, sarullē un sautē tajā pašā buljonā pusotru stundu. Atdzesē un griež gabaliņos.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

Fontaine Festival

Barrel

Sia Radikal

Apēdājs

The Snips

Zaķis

Rebel Yell

All day long

Inokentijs Mārpls

Cilice(math metal – Nīderlande)

The Valkyrians(ska – Somija)

The Bodybags(rock – Irāka)

+...