Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Cūkgaļas galerts

cūkgaļa
2 – 3 cūkas kājas
2 lieli sīpoli
lauru lapas
melnie pipari
sāls
ķiploks

Ņem lielu gabaliņu gaļas. Divas vai trīs cūku kājas. Galvenais vārīt kādas 3 - 4 stundas uz lēnas uguns. Klāt liek 2 veselus sīpolus, lauru lapas, graudu piparus. No ilgās vārīšanas un cūku kājām pats vēlāk sagalēs. Beigās sadalu gaļu ar rokām (citi samaļ, mums tā negaršo), pirms lieku bļodiņā gaļu, iegriežu vārītu burkānu šķēlītes (skaistumam), tad gaļiņu un izspiestu ķiplociņu (mazliet, jo vārot ķiploku garša tomēr zūd, un ja protams ķiploki garšo) un leju virsū buljonu (buljonu vajag pasālīt tā, lai uz pirksta garšojot liktos, ka nedaudz pārsālīts) un viss, gaidi kad sagalēs.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Auglis ar vislielāko kaloriju saturu ir avokado

Pasākumi

POSITIVUS festivāls 2009



17., 18. jūlijā
Salacgrīvā notiek Positivus Festival 2009.Šī gada festivālā piedalās Prāta Vētra, Moby, Sinead O’Connor, Peter Doherty,
Ebony Bones, The Whip, Two Door Cinema...