Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Cepts šķiņķis ar sieru

Šķiņķis: 200 g
Siers: 200 g
Kviešu milti: 50 g
Eļļa: 50 g
Sālīti gurķi: 2 gab
Dilles
Salāti
Maltie melnie pipari: pēc garšas
Sāls: pēc garšas
Tomāti: 2 gab
Olas: 2 gab

Sagrieziet šķiņķi un sieru plānās šķēlēs vienāda izmēra.
Savietojiet sieru un šķiņķi pa pāriem un apviļājiet sakultā olā, pēc tam miltos, kas samaisīti ar sāli un pipariem un apcepiet sakarsētā eļļā.
Gurķus un tomātus sagrieziet ripiņās.
Gatavās siera - šķiņķa šķēles lieciet uz salātlapām, noformējiet ar dārzeņiem un zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Sērijas “Pasaku lāde” ietvaros klajā nāk “Emīls un Berlīnes zēni”

Ar Hipotēku bankas atbalstu kompānija “Platforma Music” klajā laidusi jau devīto sērijas “Pasaku lāde – pirms miedziņš nāk” kompaktdisku, kurā šoreiz iekļauts Ēriha Kestnera...