Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Aukstā gaļa no liellopa

liellopa gaļa
garšvielas
sāls
želatīns

Uzvāru lielopa gaļas buljonu - galvenais diezgan daudz garšvielu un diezgan pasāļu, gaļu sasmalcinu gabaliņos, buljonu nokāšu, pa to laiku kamēr gaļa mazliet padziest uzbriedinu želatīnu, (daudzums atkarīgs no tā, kāds želatīns ). Želatīnu ūdens peldē izkausēju pielej klāt buljonam, buljonu vēlreiz uzkarsē (nedrīkst vārīt !!!! ). Gaļu sadalu pa bļodiņām un apleju ar buljona un želatīna maisījumu. Kad padzisis lieku leduskapī.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt citrusa augļus: apelsīnus, greipfrūtus, mandarīnus, citronus

Pasākumi

Latgales Kultūrvēstures muzejā īpaša akcija skolām

No 1. aprīļa līdz 14. maijam Latgales Kultūrvēstures muzejā (Atbrīvošanas alejā 102, Rēzeknē) tiek izsludināta muzejpedagoģiskā programma „Dzīpariņa stāsts” un īpaša akcija...