Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Tomāti pildīti ar āboliem

8 tomāti
1 gurķis
1 ābols
3 ēdamk. majonēzes
zaļumi

Tomātus nomazgā, noņem cepurīti, izņem sēklotni, iekaisa sāli, saliek pildījumu.
Pildījums: gurķus sīki sagriež, samaisa ar sarīvētiem āboliem, majonēzi, sakapātiem zaļumiem, sāli un cukuru.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Barbara Klemma un Arte Latvijā!


Šogad no 2. līdz 10.augustam Ludzā notiek Starptautiskā fotogrāfijas vasaras skola (SFVS) 2008. Tās laikā studenti papildinās savas zināšanas fotogrāfijā savā izvēlētajā darbnīcā,...