Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Tomāti ar puķkāpostiem

puķkāposti;
sviests;
ķiploki;
tomāti;
majonēze;
dilles

Novāra puķkāpostu sadalītu rozetēs-pusmīkstu, notecina, ātri apcep nedaudz sviestā. Pašā cepšanas pēdējā brīdī uzber sasmalcinātu ķiploku, visu ieber traukā. Sagriež tomātus biezās šķēlēs, arī apcep ātri sviestā no abām pusēm. Liek uz puķkāpostiem. Visu pārlej ar majonēzi un pārkaisa ar dillēm. Uzliek vāku, pagaida laiciņu, lai savelkas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tikai 2% samazinājums ķermeņa ūdens daudzumā var izsaukt atmiņas zudumus, problēmas ar matemātiku un grūtības koncentrēties uz datora monitora ekrānu

Pasākumi

Lailas Pakalniņas īsfilma konkursa skatē prestižajā Kannu kinofestivālā!

Nacionālais Kino centrs ar lielu prieku informē, ka latviešu kinorežisores Lailas Pakalniņas īsfilma ir viena no tām izredzētajām deviņām visas pasaules īsfilmām, kas izvēlētas...