Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Šampinjoni pildīti ar sieru

10 svaigi, nelieli šampinjoni
1 vidējs sīpols
10 ĒK kausētā siera "Dzintars" ( bez piedevām)

Šampinjonus nomazgā, nolej sietā, izņem kātiņus, bet uzmanīgi, lai nesabojātu cepurīti. Kātiņus un sīpolus smalki sagriež, apcep uz pannas zeltainus, kamēr masa vēl karsta pievieno kausēto sieru. Garšvielas nevajag, jo siers ir sāļš. Ar gatavo masu piepilda šampinjonu cepurītes un liek cepeškrāsnī cepties 200* C uz 10 minūtēm.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Tests
Iepatikās recepte, jo maz sastāvdaļu, gribējās pamēgināt, bet mājās bija tikai 6 (palieli) svaigie šampinjoni, kausētais siers, bet ne Dzintars (Rasa) un ar piedevām (zaļumiem un garnelēm) un nebija sīpolu, bet bija 2 vidēji lieli paskābi āboli, ak jā un nav jau arī cepeškrāsns, bet mikroviļņu krāsniņa ar Forsed Air (nu apgalvo, ka tā pati cepeškrāsns jau vien ir) funkciju. Tad nu kātiņus un ābolus smalki sagriezu, kā teikts receptē, apcepu zeltainus un karstai masai pievienoju 2 ēdamkarotes kausētā siera (vairāk īsti nebūtu kur iepildīt šo masu) un cepu uz follija norādīto laiku. Sampinjonu cepurītes palika patīkami svaigas (varbūt tomēr ir vērts cept cepeskrāsnī, bet pildījums bija super, tāpat kā arī kopējā ēdiena garša! Paldies par recepti Mokai! Nākamreiz solos pamēgināt arī ar sīpoliem!
25.11.2009. plkst. 19:31

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Jauni talanti muzikālajā krodziņā Čau Rasma

Karstajam laikam iesākoties – restorāns, muzikālais krodziņš Čau, Rasma  aicina neaizmirst vecās tradīcijas  – baudot vakariņas dzīvās mūzikas pavadījumā!

Jau jūnijā...