Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Sālīti kāposti un bietes

10 kg kāpostu
3 kg galda biešu
1 kg seleriju
50 g ķiploku
10 lauru lapas
sarkanie pipari

Kāpostgalvām izņem kacenus, sagriež 8 daļās, pilda traukā, pamīšus liekot ar šķēlītēs sagrieztiem bietēm un seleriju zaļumiem, sarīvētu sakni, pieliek lauru lapas, ķiploku, sarkanos piparus.
Pārlej ar sālsūdeni - uz 6 l ūdens-300 g sāls.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vidēji vienā šokolādes batoniņā ir atrodamas 8 insektu kājas

Pasākumi

Latvijas lielākie sporta svētki – grāmatā!

Trīs dienas pirms Pekinas Olimpisko spēļu atklāšanas Olimpiskajā sporta centrā tika prezentēta Latvijas II Olimpiādes grāmata. Tā kļuvusi par savdabīgu „ceļamaizi”, lai iedvesmotu...