Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Marinēti ķirbji ar citronskābi

/3 1/2 l lielam katlam/
1 1/2 l ūdens
700-800 gr cukurs, ja nemīl saldu tad var iztikt ar 500-600 gr
2 TK citronskābes
krustnagliņas
kanēļa standziņas

Ūdeni uzvāra, tad iemaisa cukuru, citronskābi un garšvielas. Uzvāra, kad sāk mest burbuli, tad pievieno gabaliņos sagrieztu un nomizotu ķirbi. Uz lēnas uguns vāra, līdz ķirbis paliek caurspīdīgs

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemesriekstu eļļu tiek izmantota zemūdenēs, jo tā ir bez smaržas, līdz sasniedz 230 grādu temperatūra

Pasākumi

LNO aktualitātes 2009.gada janvārī

No 16. līdz 20. janvārim LNO operas trupa viesosies Luksemburgas Lielajā teātrī, kur sadarbībā ar Luksemburgas Filharmonisko orķestri rādīs LNO izrādi Pīķa dāma. Galvenajās lomās –...