Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Marinētas bietītes

500 g biešu
1 glāze ūdens
2 ēdamk. cukura
1 tējk. ķimeņu
3 ēdamk. galda etiķa

Nelielas bietes ar visu mizu novāra, atdzesē, nomizo, sagriež gabaliņos.
Marināde: ūdeni ar ķimenēm un cukuru uzvāra, pievieno etiķi, citronskābi. Marinādi atdzesē un pārlej bietēm.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmā pārtikas prece ar svītru kodu bija Wrigley’s košļājamā gumija

Pasākumi

Pie Burtnieku ezera atrod vēsturiskas liecības

Svētdien, 24.augustā Valmieras rajonā Sēļu pagastā notiks 4.Starptautiskās arheologu nometnes noslēguma pasākums. Nometnes laikā tiek veikti arheoloģiskās izpētes darbi akmens laikmeta...