Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Ķirbja salāti

vidējs ķirbis
350 grami cukura
3 krustnagliņas
kanēlis
9 % etiķis vai citronskābe pēc garšas

Ķirbi nomizo, izņem mīkstumu, sagriež kubiņos, liek katlā, aplej ar ūdeni tā lai ūdens apņem ķirbi. Uz nelielas uguns vāra kamēr ķirbis paliek caurspīdīgs, tad liek klāt cukuru, garšvielas mazliet vēl pavāra, nogriež gāzi un pielej klāt etiķi vai arī citronskābi.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākā varžu kājiņu eksportētājvalsts ir Japāna

Pasākumi

Kaligula

Režisors Dž. Dž. Džilindžers pierādījis, ka viņš vērīgi seko līdzi laika norisēm un izmaiņām gan sabiedrībā, gan arī teātra estētikā. Nobela prēmijas laureāta Albēra Kamī...