Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Ķirbja crostini

/recepte aukstajam galdam/
200 g ķirbja mīkstuma
3 TK baltvīna etiķa
sāls
pipari
1 ķiploka daiviņa
1 sarkanais sīpols
20 g ķirbju sēklu
1 ĒK eļļas
12 šķēles itāļu baltmaizes (piemēram, ciabatta)
sviests
zaļumi dekorēšanai

1.Ķirbi sagriež sīkos kubiņos. Pusi ķirbja sautē kopā ar etiķi, sāli un pipariem ~ 10 minūtes, sablenderē.
2.Ķiploku un sīpolu nomizo, sīki sakapā. Ķiploku, sīpolu un atlikušo ķirbi pievieno sablenderētajam ķirbim, pēc garšas pievieno sāli, piparus. Ķirbju sēklas apcep eļļā un apsāla.
3.Maizes šķēlēm uzsmērē nedaudz sviesta un apgrauzdē iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī. Uz katras šķēles liek ~ 1 ĒK ķirbja masas, dekorē ar ķirbju sēklām un zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vārīti dārzeņi satur tādu pašu daudzumu A vitamīna kā svaigi

Pasākumi

11. Starptautiskais Ledus skulptūru festivāls notiks MĪLAS GALAKTIKĀ

Jelgavas Pilsētas Dome un pašvaldības aģentūra „Kultūra” jau vienpadsmito reizi organizē Starptautisko Ledus skulptūru festivālu, kas notiks 2009. gada 9. – 15. februārim.
Līdz 14....