Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Burkānu grauzdiņi

4-5 palieli burkāni
1 glāze miltu
2 ēdamk. sasmalcinātu riekstu
2 svaigi pipari
koriandrs
sāls
cepamais pulveris


Burkānus sarīvē uz smalkas rīves, no miltiem un ūdens pagatavo pabiezu masu, iejauc tajā burkānus.
Katliņā uzkarsē eļļu, tajā vāra no mīklas veidotos grauzdiņus.
Pasniedz pārlietus ar krējumu vai jogurtu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lauku biezpiens – viens no Jūsu sirdij noderīgākajiem produktiem, jo tajā ir maz tauku, bet daudz kalcija un olbaltumvielu

Pasākumi

Viļņas mākslas aina pēc 2000

Seminārs paredzēts vizuālās mākslas, mākslas vēstures un kultūras vēstures skolotājiem, kuri vēlas uzlabot savas prasmes mācību darbam muzejā.
Šis seminārs dos Jums...