Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Baklažāna valdzinājums

1 baklažāns
1/2 kg šampinjoni
1 vidējs tomāts
1 burkāns
1 paprika
1 liels sīpols
3 daiviņas ķiploku
200 gr eļļa
timiāns
baziliks
sāls
dilles

Svaigu baklažānu, šampinjonus, tomātus, papriku, sīpolus sagriež. Burkānus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Visu liek uz pannas eļļā un cep līdz gatavs. Īsi pirms gatavības beigām piespiež ķiploku, pievieno baziliku, timiānu, sāli un smalki sagrieztas dilles. Vēl 3 minūtes pasautē un tad karstu pilda burkās. Var ēst aukstu, gan karstu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ir nepieciešama tonna ūdens, lai iegūtu mārciņu smalkā cukura

Pasākumi

„Mana laimīgā sestdiena!”

16.augustā plkst. 14.00 Liepājas T/N Kurzeme 1.stāvā festivāla „Rock`n`Roll visām paaudzēm” rīkotāji, kopā ar TN „Kurzeme” organizē akciju „Mana laimīgā sestdiena!”. ...