Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Šķinķa strēmelītes ar ķimenēm

/2 porcijām/
200 g šķiņķa
ķimenes
Mīklai:
1 ola
100 g miltu
3/4 glāzes piena
1 TK eļļas
sāls
malti melnie pipari

Šķiņķi sagriež 4 šķēlēs un tad strēmelītēs.
Mīkla: olu dzeltenumu atdala no baltuma. Dzeltenumu sajauc ar miltiem, sāli, pienu un eļļu. Baltumu sakuļ stingrās putās, pievieno dzeltenuma masai un sajauc iecilājot.
Šķiņķa šķēlītes pārkaisa ar ķimenēm, apviļā mīklā un cep taukvāres katlā 2 - 3 minūtes 180*C.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Deivida Gilmora soloalbums – jau Latvijā

Iznācis kādreizējā grupas Pink Floyd ģitārista un vokālista Deivida Gilmora koncertalbums Live In Gdansk, kurā dzirdams Gilmora 2006. gada koncertturnejas On An Island pēdējais koncerts,...