Lasītāju receptes

saulux3 2008-07-09

Alus "horčāks"

Sastāvdaļas:
Kazas siers
Piparmētras
malti pipari
malta paprika
1 tējkarote sarīvēta muskatrieksta
Sīpoli
Sāls
Ķiploki
gaišais alus

Pagatavošana:

Keramikas podiņu izmazgājam ar karstu ūdeni un izslaukām sausu. Sakapājam svaigas piparmētras un ar tām labi ierīvējam podiņa iekšpusi. Tad sarīvējam kazas sieru, pieliekam karoti malto piparu, karoti maltas paprikas un tējkaroti rīvēta muskatrieksta, saberžam ar sāli lielu sīpolu un dažas daiviņas ķiploka. Pēc vajadzības pielejam gaišo alu, lai siers iznāktu mazliet šķidrāks un vēl reiz rūpīgi samaisām. Beigās podiņu pārsienam ar drāniņu un noliekam vismaz uz 14 dienām siltumā nostāvēties.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mīnus 40 grādu temperatūrā pēc Celsija cilvēks zaudē aptuveni 14,4 kalorijas stundā elpojot

Pasākumi

Liepāja izsludina publisku Eiropas Kultūras galvaspilsētas projekta ideju konkursu

Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde „Kultūras pārvalde” (Liepājas Kultūras pārvalde) izsludina projekta „Liepāja - Eiropas Kultūras galvaspilsēta 2014” ideju konkursu. Konkurss...