Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-06-27

Gurķi ar sinepju pulveri

Sastāvdaļas:
4kg gurķu
3 ēdamkarotes sāls
4 ēdamkarotes cukura
1 glāze galda etiķa
1 glāze eļļas
1 ēdamkarote sinepju pulvera
2 ēdamkarotes sasmalcinātu (vai spiedē saspiestu) ķiploku
pus tējkarotes malto melno piparu

Pagatavošana:

Nemizotus gurķus sagriež gareniski 4 daļās, ieber bļodā un pārkaisa ar sāli un cukuru, lai izdalās sula.

Sajauc pārējos komponentus un uzlej gurķiem.Iztur apm.3 stundas, periodiski apmaisot.

Gurķus cieši sablīvē burkās(es izmantoju jogurta spainīšus),pārlej ar šķidrumu,uzliek vāku. Ēdami pēc 3-5 dienām.

Uzglabā ledusskapī. Es pēdējos izlietoju pēc Jaunā gada. Ja vēlas, va arī uzkarsēt burkās līdz gurķi maina krāsu.






Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 05. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Šerila Krova atklāti par politiku un personīgo dzīvi

Pārdzīvojusi smagu šķiršanos un nopietnas veselības problēmas, amerikāņu dziedātāja un dziesmu autore Šerila Krova sāk jaunu dzīvi Nešvilā un 4.februārī nāk klajā ar jaunu albumu “Detours”....