Čipsi ar olu mērci

Čipsi ar olu mērci

Sajauciet krējumu, majonēzi un kariju. Sakuliet. Pievienojiet cieti vārītas un sasmalcinātas olas un zaļumus, sakuliet. Apberiet ar sāli un pipariem. Pievienojiet izpiestu citrona sulu (1-2 tējk.), lai iegūtu vajadzīgo asumu. Pārlejiet mērci nelielā traukā un apsedziet ar plēvi. Atdzesējiet 2 stundas. Pasniedziet trauciņu uz šķīvja, apberiet ar kariju un zaļumiem. Apkārt izlieciet čipsus.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
būs jau jāpamēģina! :)
15.07.2007. plkst. 16:42

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Valsts Akadēmiskais koris „Latvija” koncertē prestižajā Birgitas festivālā

Valsts Akadēmiskais koris „Latvija” no 13. augusta līdz 17. augustam piedalīsies prestižajā Birgitas festivālā Igaunijā, kur kopā ar pasaules slavu iemantojušo diriģentu Eri Klāsu...