Divkrāsainā aukstā gaļa ar šķiņķi

Divkrāsainā aukstā gaļa ar šķiņķi

Želatīnu iemērciet ūdenī uz 40 min, tad sajauciet ar siltu buljonu, vāriet un atdzesējiet, līdz sāk sacietēt. Majonēzei pievienojiet pagatavoto želeju un sakuliet. Iegūto masu pārdaliet uz pusēm. Vienu daļu sajauciet ar tomātu mērci, otru - ar zaļumiem. Pievienojiet sāli. Majonēzi ar zaļumiem lieciet formā, kas ieziesta ar eļļu, un atdzesējiet, līdz sacietējis. Pa virsu lieciet olas šķēlītes, šķiņķi, kas sagriezts kubiņos, un dažus gurķu aplīšus. Aplejiet ar majonēzi, kas sajaukta ar kečupu, un ļaujiet sacietēt. Lieciet uz šķīvja un dekorējiet ar olām un gurķiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
vai sanāks aukstā gaļa , ja tik maz šķiņķa ?
16.10.2007. plkst. 10:49

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sausās brokastis izgudroja Džons Henrijs Kellogs 20.gadsimta sākumā

Pasākumi

Leģendārais taustiņinstrumentālists Kīts Emersons aizrauj koncerta apmeklētājus ar nepārspējamo talantu

23.augustā uz Rīgas Kongresu nama skatuves ar ekskluzīvu koncertu mūzicēja progresīvā roka leģenda un supergrupas Emerson, Lake & Palmer dibinātājs Kīts Emersons ar pavadošo grupu –...