Delikatešu uzkodas uz krekeriem

Delikatešu uzkodas uz krekeriem

Riekstus apcepiet bez eļļas un sasmalciniet. Ķiplokus sajauciet ar sāli. Sviestu izkausējiet ūdens peldē. Biezpienu sajauciet ar sviestu, riekstiem, ķiplokiem, pipariem un samaisiet, līdz veidojas vienveidīga masa. Masu pasniedziet uz šķīvja, saliktu uz krekeriem un apbērtu ar zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Taizemē un Dienvidķīnā ēdiens satur daudz garšvielu un speciju, tāpēc rīsus šajās zemēs parasti gatavo bez sāls, lai tie kontrastētu ar garšvielām bagātajiem ēdieniem

Pasākumi

Izdots Ellas albums “Welcome To The Club”

28. aprīlī kompānijas “Mikrofona ieraksti” apgādā izdots dziedātājas Ellas otrais ierakstu albums “Welcome To The Club”.
Tajā iekļautas pavisam 10 jaunas un modernas deju mūzikas...