Mājas šķiņķis

Mājas šķiņķis

Cūkgaļu apcepiet eļļā, lieciet cepeškrāsnī kopā ar rupji sagrieztiem sīpoliem, timiānu un pipariem, aplejiet ar dārzeņu buljonu un sautējiet uz lēnas uguns, līdz gaļa kļūst ir mīksta. Tad atdzesējiet neizņemot no novārījuma. Pasniedziet sagrieztu šķēlītēs, ar kāpostiem, sajauktiem ar papriku un aplietiem ar sviestu. Dekorējiet ar olīvēm un zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senākais zināmais dārzenis ir zirnis

Pasākumi

Barbara Klemma un Arte Latvijā!


Šogad no 2. līdz 10.augustam Ludzā notiek Starptautiskā fotogrāfijas vasaras skola (SFVS) 2008. Tās laikā studenti papildinās savas zināšanas fotogrāfijā savā izvēlētajā darbnīcā,...