Viltotā vistas fileja

Viltotā vistas fileja

Fileju notīriet no plēvēm un pievienojiet sāli. Filejas vidū lieciet pastēti no aknām un veidojiet ko līdzīgu kotletītei, tad šo kotletīti ietiniet pergamentā. Želatīnu aplejiet ar aukstu ūdeni un atstājiet, lai uzbriest. Sagatavoto fileju lieciet vienā kārtā katlā ar zemām malām, aplejiet ar daļu vistas gaļas buljona, uzlieciet vāku un vāriet, līdz ir gatavs. Atdzesējiet. Lai pagatavotu želeju, uzbriedušo želatīnu lieciet sietā, ļaujiet ūdenim notecēt un sajauciet ar uzsildītu atlikušo buljonu. Kārtīgi izmaisiet, sagaidiet, kad sāk vārīties, izkāsiet un atdzesējiet. Fileju lieciet traukā, dekorējiet ar paprikas gabaliņiem, zaļumiem un aplejiet ar želeju. Pasniedziet fileju, dekorētu ar dārzeņiem. Atsevišķi pasniedziet majonēzi.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Vispār galertus neesmu iecienījjusi .
31.07.2007. plkst. 13:30
tās puķīts tur virsū baigi piemīlīgi izskatās :)...vispār jau paršīgi tie galertiņi ..
31.07.2007. plkst. 11:12

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ūdens trūkums ir iemesls numur 1 dienas nogurumam

Pasākumi

Jelgavnieki ar nepacietību gaida 11. Starptautisko Ledus skulptūru festivālu

Jelgavas Pilsētas Dome un pašvaldības aģentūra „Kultūra” jau vienpadsmito reizi organizē Starptautisko Ledus skulptūru festivālu, kas notiks 2009. gadā no 9. līdz 15. februārim,...