Tītara fileja ar granātābolu mērci

Tītara fileja ar granātābolu mērci

Tītara fileju izklapējiet un lieciet pannā, kas ieziesta ar eļļu. Aplejiet ar vīnu un pievienojiet ūdeni tā, lai šķidrums nosegtu fileju. Pievienojiet sāli un piparus un vāriet. Samaziniet karstumu, uzlieciet vāku un karsējiet apmēram 20-25 min. Atdzesējiet, neizņemot no šķidruma. Filejas pasniedziet sagrieztas šķēlītēs. Dekorējiet ar aprikozēm un kaperiem un gar malu lejiet majonēzi. Aplejiet fileju ar granātābolu sulu. Dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Tītara gaļa man liekas tāda par sausu !
17.04.2008. plkst. 14:24
tas būs neparasti - tītara fileja ar granātābolu sulu , no mēģināšu ;
23.11.2007. plkst. 10:54

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pasaules rekords alkoholisko dzērienu lietošanā pieder Luksemburgai

Pasākumi

Cēsu Pils kompleksā būs apskatāmas Cēsu kauju atcerei veltītas izstādes

Šogad jūnijā aprit deviņdesmit gadu kopš Cēsu kaujām - vienas no spilgtākajām lappusēm cīņā par Latvijas neatkarību. Atceroties un pieminot vēstures notikumus, Cēsu Vēstures un...