Cāļa fileja

Cāļa fileja

Fileju ierīvējiet ar sāli un vāriet to, līdz gaļa ir gatava. Vīnu sajauciet ar 2 ēd.k. sojas mērces, pievienojiet sasmalcinātus sīpolus, kanēli un ingveru. Samaisiet un uzkarsējiet. Fileju izņemiet no buljona, atdzesējiet, sagrieziet strēmelītēs un uzkarsējiet. Lieciet uz šķīvja un dekorējiet ar zaļumiem. Pagatavoto mērci pasniedziet atsevišķi.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Nemaz ar tik gardi neizskatās.
14.08.2007. plkst. 07:59
mm dievinu vistas fileju! šī recepte noteikti būs jāpamēģina-izskatās gardi
06.07.2007. plkst. 21:46

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Uz 1 kg miltu tiek patērētas 2 tējkarotes sodas vai 4 – 6 tējkarotes cepamā pulvera

Pasākumi

Olga un Lielvārdes violetais koris turpina vasaras koncertus

Olga un Lielvārdes violetais koris - viens no šobrīd visvairāk pieprasītajiem muzikālajiem kolektīviem – turpina nupat iznākušā debijas albuma koncerttūri pa Latviju. ...