Sēņu ikri

Sēņu ikri

Sīpolus sagrieziet mazos kubiņos un apcepiet eļļā. Sēnes smalki sagrieziet, sajauciet ar sīpoliem un sautējiet 5-10 min. 2 min pirms beigām pievienojiet ķiplokus, sāli un piparus.  Samaisiet. Pasniedziet dekorētus ar zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2016. gada 24. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Kristofs Vilibalds Gluks „ORFEJS un EIRIDĪKE”

24. janvārī plkst. 20:00 kinoteātrī Parex Plaza Ņujorkas Metropolitan operas tiešraides sēriju  turpinās Kristofa Vilibalda Gluka opera Orfejs un Eiridīke ar Danielu de Nīsu Eiridīkes...