Ar dārzeņiem un gaļu pildīti svaigie gurķi
3 svaigi gurķi, 100g vārītas gaļas, 1 ola, 1 tomāts, 20g salātu lapu, 1 ēd.k. diļļu, 1/3gl. skāba krējuma, zaļumi.
Gurķus gareniski
Īstos Berlīnes krogos uz letes nedrīkst trūkt marinētu olu, un tās lieliski iederēsies arī jūsu galdā!
Pie olām ēdiet pilngraudu maizi vai bulciņu. Balastvielas saista daļu no
Parasti galertus gatavo no gaļas un zivīm, retāk – no dārzeņiem. Zivju galertam piemērotākās zivis ir karpas, zandarti, asari, stores, plauži, līņi. Gaļas galertus gatavo no cūkas,
Pastēti gatavo no gaļas, subproduktiem, žāvēta
šķiņķa, medījumiem, putniem, zivīm, bet visbiežāk no aknām. Gatavo
ceptas, vārītas ūdens peldē, putotas u.c. pastētes.Lieto
Dažādus garšīgus uzkožamos var ātri pagatavot, izmantojot olas, majonēzi, konservētus, zaļos zirnīšus, sēnes, veikalos pirktas ceptas vai kūpinātas zivis u.c. produktus.
Konservus
Pagatavošanas laiks 20 minūtes
Paredzēts 2 personām
Pagatavošanas laiks 35 minūtes
Paredzēts 2 personām
Pagatavošanas laiks 30 minūtes
Paredzēts 6 personām
Pagatavošanas laiks 10 minūtes
Paredzēts 4 personām
Pagatavošanas laiks 10 minūtes
Paredzēts 8 personām
Pagatavošanas laiks 30 minūtes
Paredzēts 1 personām
Pagatavošanas laiks 25 minūtes
Paredzēts 6 personām
Pagatavošanas laiks 90 minūtes
Paredzēts 2 personām
Paredzēts 5 personām
Pagatavošanas laiks 10 minūtes
Paredzēts 4 personām
Pagatavošanas laiks 30- minūtes
Paredzēts 4 personām
Pagatavošanas laiks 120 minūtes
Paredzēts 6 personām
Pagatavošanas laiks 60 minūtes
Paredzēts 5 personām
Pagatavošanas laiks 60 minūtes
Paredzēts 4 personām
Pagatavošanas laiks 90 minūtes
Paredzēts 4 personām