Ar dārzeņiem un gaļu pildīti svaigie gurķi
3 svaigi gurķi, 100g vārītas gaļas, 1 ola, 1 tomāts, 20g salātu lapu, 1 ēd.k. diļļu, 1/3gl. skāba krējuma, zaļumi.
Gurķus gareniski
Īstos Berlīnes krogos uz letes nedrīkst trūkt marinētu olu, un tās lieliski iederēsies arī jūsu galdā!
Pie olām ēdiet pilngraudu maizi vai bulciņu. Balastvielas saista daļu no
Parasti galertus gatavo no gaļas un zivīm, retāk – no dārzeņiem. Zivju galertam piemērotākās zivis ir karpas, zandarti, asari, stores, plauži, līņi. Gaļas galertus gatavo no cūkas,
Pastēti gatavo no gaļas, subproduktiem, žāvēta
šķiņķa, medījumiem, putniem, zivīm, bet visbiežāk no aknām. Gatavo
ceptas, vārītas ūdens peldē, putotas u.c. pastētes.Lieto
Dažādus garšīgus uzkožamos var ātri pagatavot, izmantojot olas, majonēzi, konservētus, zaļos zirnīšus, sēnes, veikalos pirktas ceptas vai kūpinātas zivis u.c. produktus.
Konservus
1. solis izvēlas un sagatavo sparģeļus cepšanai. Skatīt. šeit
2. solis sparģeļiem uzlej nedaudz olīveļļas, pārkaisa sāli un piparus pēc garšas un visu viegli sajauc ar sakapātiem
Pagatavošanas laiks 40 minūtes
Paredzēts 4 personām
Paredzēts 4 personām
Olas cieti novāriet, atdzesējiet un nolobiet. Konservētiem krabjiem nolejiet šķidrumu, mīkstumu sagrieziet salmiņos, aplejiet ar majonēzi, lieciet groziņos un virsū lieciet olas. Gar malām
Pagatavošanas laiks 30 minūtes
Pagatavošanas laiks 25 minūtes
Paredzēts 6 personām
Pagatavošanas laiks 20 minūtes
Paredzēts 2 personām
Pagatavošanas laiks 30 minūtes
Paredzēts 4 personām
Pagatavošanas laiks 30 minūtes
Paredzēts 2 personām
Pagatavošanas laiks 25 minūtes
Paredzēts 6 personām
Pagatavošanas laiks 20 minūtes
Paredzēts 4 personām
Pagatavošanas laiks 30 minūtes
Paredzēts 4 personām
Pagatavošanas laiks 30 minūtes
Paredzēts 6 personām
Pagatavošanas laiks 30 minūtes
Paredzēts 2 personām
Pagatavošanas laiks 35 minūtes
Paredzēts 4 personām