Lasītāju receptes

ciruls 2007-10-26

Sviestmaizes ar ziežamo sieru

1 svaigs gurķis
1 galviņa ķīniešu kāpostu
300 g ziežamā Šveices siera
2 ēdamk.rīvētu mārrutku
100 g mazsālītas laša filejas
1 tējk. sasmalcinātu pistāciju
tumšā un gaišā tostermaize
malti melnie pipari
sāls

Gurķi nomizo, sagriež plānās ripiņās. Ķīniešu kāpostu sagriež plāksnītēs. Sieru sajauc ar mārrutkiem un garšvielām. Tostermaizes apcep tosterī vai sagrauzdē cepeškrāsnī. Gaišajām tostermaizēm uzziež 0,5 cm biezu siera kārtu, katrai maizītei uzklāj ķīniešu kāposta plāksnīti un gurķa ripiņu. Tumšās tostermaizes šķēlītes pārziež ar 0,5 cm biezu siera kārtu, pārkaisa ar pistācijām un vienai šļēlei uzliek laša filejas plāksnīti. Maizes šķēles saliek kopā pa divām, pārgriež pa diagonāli 4 daļās un gatavos trīsstūrīšus sastiprina ar koka irbulīti.

LABU APETĪTI !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Latvijas Mākslas akadēmijas Restaurācijas katedras izstāde IZGLĀB!

Izstāde „Izglāb!" tiek veltīta kultūras mantojuma saglabāšanas tēmai - profilaktiskajai konservācijai. ...