Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Šokolādes eglīte

Sastāvdaļas:

1. 500 g piena šokolādes
2. 60 g rūgtas šokolādes
3. 250 rieksti
4. 2 tēj. karotes pūdercukura



Pagatavošana:

Lai pagatavotu šokolādes eglīti uz folijas vajag uztaisīt 9 krustus ar izmēriem 7,9,11,13,14,15,16,17, un 18 cm

riekstus vajag ar lieliem gabaliem sagriezt,

piena šokolādi ūdens peldē izkausēt, kad šokolāde ir izkususi sajaukt kopā ar riekstiem, pēc tam uz folijas jāveido ir krusti, kad šie krusti būs sacietējuši no folija prātīgi noņemt un veidot egli no sākuma liek lielākos krustus pēc tam ar vien mazākus un mazākus, lai katra krusta sastāvdaļa saturētos kopā izkausē rūgto šokolādi un uz katra krusta viducī kā "līmes" aizvietotāju pa ½ tējkarotei liek virsū un krāmē no lielākā uz mazāko krustu.

Kad Eglīte ir izveidota apber to visu ar pūdercukuru. un noliek sastingt.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemesriekstu eļļu tiek izmantota zemūdenēs, jo tā ir bez smaržas, līdz sasniedz 230 grādu temperatūra

Pasākumi

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja pienesums Eiropas kultūras galvaspilsētai Viļņai

Šī gada Eiropas kultūras galvaspilsētā Viļņā, noslēdzot vienu no nozīmīgākajiem Lietuvas tūkstošgades programmas projektiem, 20.jūnijā notiks svinīga Nacionālās mākslas galerijas...