Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Pildītā karbnāde ar pikantu garoziņu.

Sastāvdaļas:

1. Cūkgaļas kakla karbonādes gabals.paprika-1sarkana,1-dzeltena,150g pikants siers,4ēdamkarotes sinepes,150 g salds krējums,50g rīvmaizes,sāls,pipari.



Pagatavošana:

Ņem karbonādi,ar garu un šauru nazi izdari griezumu gabala centrā,visā tā garumā,lai varētu pildīt to ar rupjos gabalos sagrieztu papriku un sieru.Dari to pamīšus-siers,paprika.Kad tas ir izdarīts iesmērē cepeti ar sāli .pipariem un sinepēm.Lai cepjoties pildījums neiztecētu laukā ,aizspraud griezuma vietu ar koka irbulīšiem.Uz kādu brīdi var ielikt cepeti ledusskapī,lai iemarinējas.

Liec cepeti sakarsētā cepeškrāsnī uz ietaukotas pannas .Kad cepetis jau gandrīz gatavs,tas ir jānosmērē ar pikanto masu:150 g saldajā krējumā iemaisa 50g rīvmaizes ,1ēdamkaroti sinepes un 50g rīvēta siera.Cep vēl 20 min.līdz garoziņa brūna.Atceries pikantās garoziņas recepti!Tā var Tev noderēt citu gaļas ēdienu pagatavošanā.Vēlu veiksmi!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Arābiem bija paraža: ja vīrietis atteicās pagatavot kafiju savai sievai, tas bija mājiens drīzai laulības šķiršanai

Pasākumi

„SKĀposta” afterparty "Dirty Deal Cafe"



Ceturtdien, 16. jūlijā „Dirty deal cafe” rīko
„SKĀposta” afterparty, kurā  spēlēs dīdžeji Max Voitech un Pipars. Pasākuma sākums 21:00 un ieeja ir bez maksas.



...