Lasītāju receptes

sooch 2008-07-30

Kanēļmaizītes

Sastāvdaļas:
Baltmaize
Sviests vai margarīns "Eve"
Cukurs un malts kanēlis attiecībā 2/1

Pagatavošana:

Baltmaizes šķēlītes apbrūnina pannā vai tosterī, smērē virsū sviestiņu vai margarīnu un uzbirdina kanēļa- cukura maisījumu :)))

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sinepes stimulē gremošanu. Tās ieteicams pievienot taukainai gaļai, gaļas pildījumiem, zivij, kā arī salātu mērcēm

Pasākumi

Izstāde „Atjaunotajam Uzvaras piemineklim Cēsīs – 10”

Cēsu pilsētas domē līdz 15.augustam aplūkojama fotogrāfiju izstāde „Atjaunotajam Uzvaras piemineklim Cēsīs – 10”. Tas 1998.gada 15.novembrī svinīgi atklāts pēc atjaunošanas...