Lasītāju receptes

sooch 2008-07-30

Sviestmaizes ar biezpienu un apelsīniem

Sviestmaizes ar biezpienu un apelsīniem
27. marts (2006)
4 šķēlītes baltmaizes,
100g biezpiena,
1 ēdamkarote rozīņu,
1 ēdamkarote medus,
1 apelsīns.

Rozīnes pārlasa, nomazgā, pārlej ar verdošu ūdeni un tur 5 minūtes. Rozīnes nosusina, samaisa ar biezpienu un medu. Uz maizes šķēlēm liek biezpiena masu, pārliek ar apelsīna ripiņām vai daiviņām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Uz 1 kg miltu tiek patērētas 2 tējkarotes sodas vai 4 – 6 tējkarotes cepamā pulvera

Pasākumi

Normunds Rutulis piedāvā hausmūzikas albumu

1.maijā klajā nāks Normunda Rutuļa projekta N’Works debijas albums “Double B Tonality”, kas ir viens no pirmajiem latviešu “soulful house” stila mūzikas albumiem....