Lasītāju receptes

sherila 2007-08-07

Cuukgaljas karbonaade alus meercee

600 gr cūkas karbonāde ar kauliņiem
4 sīpoli
2 ķiploku daivas (lielākas)
2 vidēji burkāni
2 selerijas saknes
0.5 l alus
100 gr sviests
sāls, pipari

Kauliņus atdala no karbonādes un liek sautējamā katlā sautēties nelielā ūdens daudzumā, pieber sāli. Mīkstumu ieberzē ar sāli un pipariem. Liek sautējamā katlā pie kauliņiem kopā ar kapātiem sīpoliem, ķiplokiem, burkāniem un seleriju. Turpina sautēt uzsildītā cepeškrāsnī aptuveni 1 stundu, bagātīgi aplaistot ar alu. Kad karbonāde gatava, izņem kauliņus un karbonādi no sautējamā katla, šķidrumu kopā ar dārzeņiem izberž caur sietu, pa daļām liek klāt sviestu, gatavo mērci.Pasniedzot mērci pārlej karbonādei.
Shausmiigi garshiigs paeediens! :) Labu apetiiti! :))

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
FFF
Paldies par atbildi !
09.08.2007. plkst. 08:04
Sherila
Nē, neapcep! Bet katrs var darīt, kā tīk, var arī apcept!:) Bet, ja apcep, pavisam nedaudz!
09.08.2007. plkst. 00:42
FFF
Vai pirms sautesanas apcep galu?
07.08.2007. plkst. 20:46

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lauku biezpiens – viens no Jūsu sirdij noderīgākajiem produktiem, jo tajā ir maz tauku, bet daudz kalcija un olbaltumvielu

Pasākumi

Sāksies Latvijas Gāzes balvas Operai publikas balsojums par labāko LNO jauniestudējumu pagājušajā sezonā

2008.gada 25. augustā portālā Delfi (www.delfi.lv) sāksies publikas balsojums par labāko pagājušās sezonas LNO jauniestudējumu – skatītāji aicināti balsot par baletiem Anna Kareņina un...