Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Bifšteks

Sastāvdaļas:
Liellopa vai telja galja kg
saldais kreejums 150 gr.
0.5kg siipoli

Pagatavošana: (laiks: 40 minūtes)

Svaigu liellopu vai telja galju izmalj caur galjmashiinu.pievieno saldo kreejumu.Kaartiigi izmiica izdauza lai buutu vijiiga masa.Veido lielas apaljas galjas bumbas.Sakarseetaa panaa izkausee cepamo margariinu,galjas bumbas nedaudz pieplacina,(liidziigi kotletei,bet ar augstu malu).Cep no abaam pusem apberot ar saali un pipariem,liidz veidojas bruuna garoza.

Uz otras pannas cep siipolusizskauseetaa margariinaa,liidz bruunumam.

Pasniedz ar veseliem videeja lieluma kartupeljiem vai sauteetiem burkaaniem.Pasniedz ar bruuno pamatmeerci.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Grupas “Sestā Jūdze” albums “Kalendārs”- cita latviešu kantrī mūzika

Šonedēļ mūzikas veikalos nonāks latviešu kantrī mūzikas grupas “Sestā jūdze” otrais studijas albums “Kalendārs”. Tajā apkopotas pavisam 10 jaunas dziesmas. Sagatavošanās darbs...