Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Lociņmaizīte

Sastāvdaļas:
Sīpolloki,
sviests (vai margarīnu "Eve"),
rupmaize,
sāls

Pagatavošana:

Ņemam rupmaizi, nogriežam vienu šķēli apmēram 1cm biezu. Uzsmērējam sviestu, nevisai biezā kārtā, bet tā lai nespīd cauri. Tad sagriežam sīpollokus pa 0.3cm gredzentiņos un uzkaisam maizei. Un tiem pa virsu druscīt sāls. UZMANĪBU: loki un sāls jāber uz tās puses maizei, kura ir apsmērēta ar sviestu. Labu apetīti

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vaniļa, mokka kafija, šokolāde un kanēlis tiek uzskatīti par „smagiem” un nepiemērotiem vīna pavadoņiem, kaut arī to smarža un nianses piemīt dažādu vīnu aromātos

Pasākumi

Kāpēc jāpāriet uz vasaras laiku?

Naktī uz svētdienu, 30.martā plkst. 3.00, Latvijā notiks pāreja uz vasaras laiku, kad pulksteņa rādītāji būs jāpagriež par vienu stundu uz priekšu....