Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Burkānu plācenīši

1. Burkānu biezumi ( tie kas paliek pāri pēc sulas izspiezšanas)
2. 2-3 olas
3. sāls
4. cukurs 1.5-3 ēd. k.
5. kanēlis
6. Mannā 0.5-1 Kg (atkarīgs no tā cik mitri biezumi)

Burkānu biezumiem pievieno klāt olas, sāli (šķipsniņu)cukuru pēc garšas, kanēli pēc garšas, samīca, pakāpeniski pievieno mannā un maisa - mīca, līdz masa kļūst stingra. Masu noliek uz laiku, lai mannā uzbriest. Cep uzkarsētā eļļā uz no abām pusēm. Lai labi garšo.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Grupa “Huskvarn” izdod dubultizlasi

Tuvojoties savai 20 gadu jubilejai, leģendārie Latvijas smagā metāla pionieri “Huskvarn” CD un mp3 formātā izdevuši dubultizlasi “On The Road / Bomb Brain Melodies”....