Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Medus un auzu pārslu cepumi

3 glāzes miltu,
3 glāzes auzu pārslu,
1 glāze rozīņu,
1 glāze medus
pusglāze cukura,
pustējkarote sodas,
1 tējkarote cepamā pulvera,
sāls.

Sviestu, cukuru un medu labi samaisa. Pielej pienu, pieliek rozīnes, miltus, pārslas. Izrullē 2 cm biezumā, ar vīna glāzi izspiež ripiņas, cep cepeškrāsnī 20 minūtes.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Olga
Cik tad sviesta? :/
29.03.2011. plkst. 15:41

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Visvairāk Coca – Cola uz vienu iedzīvotāju tiek patērēta Islandē

Pasākumi

Indonēzijas Kultūras un amatniecības dienas Izstāde pagarināta līdz 30.maijam

Galvenais akcents Indonēzijas tradicionālās mākslas izstādē – slavenās Džogdjakartas un Solo stila batikas. To tapšanas procesu demonstrē viens no Slēmanas provinces (Javas sala)...