Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Vistas kokosszupa

1. 2 vistas filejas sagrieztas strēmelītēs
2. 3 ēd.kar.eļļas
3. 6cm ingvera saknes, nomizota un sarīvēta
4. 1daiviņa sasmalcināta ķiploka
5. 1 sasmalcinats čilli
6. 2 smalkos riņķos sagriezti puravi
7. 1bundža kokosriekstu piena
8. 5-7dl vistas buljona
9. 1 laima sarīvēta miziņa un sula

1.Visu nomizo un sagriež ka norādīts.
2. Dziļā pannā vai wokā uzkarsē eļļu, kur viegli apcep vistas stēmelites.Tā, lai tas tikai maina krāsu.
3.Pievieno ingveru, ķiploku,čilli un apcep vel kadu minūti.
4.Pievieno buljonu un kokospienu un uzvara un vara uz maza karstuma turpmākās 10 min.
5.Pievieno puravus un pavāra vel 2 minūtes, bet tā lai tie vel ir nedaudz kraukšķīgi.
6.Pievieno beigās laima sulu un miziņu.Sāls un pipari pēc garšas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Omārus pērk dzīvus, ar abām piestiprinātām spīlēm, lai garantētu to svaigumu

Pasākumi

No tumšās šokolādes radīts pirmais saldais Cēsu suvenīrs!

Cēsu Apmeklētāju centrā - Tūrisma informācijas centrā, Pils laukumā 9, var iegādāties pēc īpaša pasūtījuma pagatavotas tumšās šokolādes plāksnītes, kuru brūnajā virsmā no...