Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-12

Rupjmaizes ķīselis

Sastāvdaļas:
400 g rupjmaizes
50 g kartupeļu miltu
1 ¼ l ūdens
250 g skābu augļu vai ogu
cukurs pēc garšas

Pagatavošana:

Rupjamaizi sagriež šķēlēs, apgrauzdē un kopā ar augļiem vai ogām savāra ūdenī.

Uzlej uz sieta un notecina lieko šķidrumu.

Masai pieliek cukuru un aukstā ūdenī izšķīdinātus miltus.

Pasniedz atdzisušu ar pienu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mīkstais margarīns ir mazāk piesātināts ar taukiem un veselīgāks par dzīvnieku sviestu un cieto margarīnu

Pasākumi

Jelgavnieki ar nepacietību gaida 11. Starptautisko Ledus skulptūru festivālu

Jelgavas Pilsētas Dome un pašvaldības aģentūra „Kultūra” jau vienpadsmito reizi organizē Starptautisko Ledus skulptūru festivālu, kas notiks 2009. gadā no 9. līdz 15. februārim,...