Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-09

Pudiņš

Sastāvdaļas:
Kukulis baltmaizes
250 - 300 g vārīta ķirbja biezeņa
2 glāzes piena
3 olas
2 ēdamkarotes brūnā cukura
¼ daļa tējkarotes malta muskatrieksta
¼ daļa tējkarotes malta ingvera
1 tējkarote malta kanēļa
šķipsniņa maltu krustnagliņu
1 tējkarote vaniļas vai ruma esences
2 -3 ēdamkarotes sasmalcinātu Indijas riekstu
eļļa cepamā trauka ieziešanai

Pagatavošana: (laiks: 45 minūtes)

Baltmaizi sagriež apmēram 2X2 cm lielos gabaliņos. Lielā bļodā samaisa visus pārējos produktus, izņemot riekstus. Sagatavotajā maisījumā pakāpeniski iegremdē baltmaizi, ļaujot gabaliņiem pilnībā uzsūkt šķidrumu. Ar eļļu iesmērē cepamtrauku, izklāj tajā izmērcēto baltmaizi un pārber pāri sasmalcinātos riekstus. Cep cepeškrāsnī 220 C 45 minūtes.

Var ēst ar dažādām mērcēm, pienu vai vienu pašu.

Garšos arī tiem, kam parasti "ķirbis riebjas", jo ķirbja garšu gandrīz nejūt un uz tā klātbūtni norāda tikai pudiņa zeltainā krāsa.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pērles izkūst etiķi

Pasākumi

Mumiy Troll tūrē – Krievijas kulta grupa uzstāsies ar jaunu skanējumu

4. decembrī īpašās akcijas laikā visas 888 biļetes uz „Mumiy Troll LV” koncertu tika izpārdotas, taču arī šobrīd cena ir reāli zema – sākot no 12 latiem. Arēnā Rīga Mumiy Troll...