Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-08

Karstais saldējums

Sastāvdaļas:
Jebkurš saldējums kārbiņā, daudzums atkarīgs no ēdāju skaita
Kellog`s pārslas
olas -skaits pēc vajadzības
kanēlis
Eļļa

Pagatavošana: (laiks: 10 minūtes)

Ar ēdamkakaroti no stingra saldējuma izveido bumbiņu, iemērc sakultā olā, apviļā Kellogs pārslās, atkal olā un atkal pārslās. To visu prātīgi (ar to pašu karoti) liekam sakarsētā eļļā aptuveni uz 1 minūti, līdz pārslas paliek zeltainas. Saldējums neizkūst, bet iegūst kraukšķīgu garoziņu! Labs pārsteigums bērnu svētkos, jo pēc saldējuma tas neizskatās

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Iesaukums Positivus festivāla brālībā ir sācies

Lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā POSITIVUS FESTIVAL aicina visus labas mūzikas un mākslas cienītājus pievienoties festivāla brālībai Positivus festivāla mājas lapā...